Ervaringen met SkinSupplements

We geloven in de bewezen werking van onze supplementen voor de huid. Daarom zouden we je van alles kunnen beloven. In plaats daarvan laten we het woord aan echte ervaringsdeskundigen. Zij weten als geen ander wat de BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS voor hun huid hebben betekend.

Na eerst SkinRecovery gebruikt te hebben, ga ik nu verder met SkinBalance. Een geweldig product! Ik heb weer een mooie zachte huid en minder haaruitval.

Ik heb heel veel baat bij dit product! SkinRecovery herstelt mijn huid en zorgt voor minder haaruitval. Geweldig, dit product!

Een gezonde huid en haar zijn voor mij heel belangrijk. Sinds ik SkinBalance gebruik is de conditie van mijn haar en huid sterk verbeterd. Ik had ook niet anders verwacht; heb goede ervaringen met de producten van BAP Medical. Ik gebruik SkinBalance al een paar maanden en het bevalt prima!!

Ik slik SkinRecovery nu enkele maanden. Ik zie echt verschil met mijn haar. Overal nieuwe (extra) haren en praktisch geen haaruitval meer. Kortom top! Mijn huid; moeilijk te zeggen of het echt verschilt. Ik ben tevreden en ga zeker met dit supplement door!

Ik heb een probleemhuid. Gevoelig, snel rood en geïrriteerd, daarnaast last van wallen. Mijn huid is minder gevoelig sinds ik SkinBalance gebruik. Ook zie ik een groot verschil m.b.t. mijn wallen.

Ik wilde mijn huid een boost geven. Mijn huid wordt ouder en ik zie er vermoed uit. Daarnaast is mijn huid erg gevoelig en heb ik last van acne. Mijn huid is verbeterd: Minder wallen, minder gevoelig. De acne is niet minder geworden. Dankzij SkinRecovery kan mijn huid meer hebben en zie ik er zeker minder vermoeid uit.

Een compleet product voor je huid in één capsule! SkinRecovery maakt de belofte waar, wat een cadeautje is het voor je huid. Ik heb het supplement nu al meerdere maanden gebruikt, met zichtbaar resultaat. Bedankt SkinSupplements!

Na gebruik van SkinRecovery is mijn huid dermate opgeknapt, dat ik voor verder onderhoud Skin Balance ben gaan gebruiken. Net zoals hét andere supplement is SkinBalance een weldaad voor je huid, wat je zeker in de morgen ziet als je jezelf in de spiegel aankijkt. Bedankt SkinSupplements!

Ik gebruik SkinRecovery omdat ik geloof dat goede voedingssuplementen veel kunnen doen voor je huid. Sinds ik dit product gebruik merk ik dat mijn huid meer glow heeft. Ook is er een betere balans. Ik had een paar onzuiverheden die verbeterd zijn en ik heb minder last van haaruitval. Ik ben zeer tevreden en zal zeker doorgaan met SkinSupplements.

Ik gebruik SkinBalance aangezien ik een vettere t-zone heb (voorhoofd, neus en kin). Sinds ik dit product gebruik is mijn huid meer in balans. Ik wissel de producten af, al naar gelang mijn huidconditie op dat moment. Als mijn huid wat meer verzorging vraagt gebruik ik SkinRecovery voor een tijdje. Ik ben tevreden over beide producten.

Ik gebruik SkinBalance vanwege mijn haaruitval. Dat gaat nu veel beter. Ik heb weinig tot normaal haarverlies. Mijn huid is ook veel egaler en zuiverder.