Mooier resultaat na huidbehandeling met huidsupplementenMooier resultaat na huidbehandeling met huidsupplementen

Een nog mooier resultaat na professionele huidbehandeling

Je zet de stap en kiest voor een professionele huidbehandeling. Natuurlijk hoop je dan op het best mogelijke resultaat. Een nieuwe manier om je huid te helpen bij het herstel is het slikken van speciaal voor de huid ontwikkelde voedingssupplementen. Zweverig? Helemaal niet! In de SKIN SUPPLEMENTS van BAP Medical zitten alleen maar ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen werking. Hoe werken ze precies en is het wat voor jou?

Ben je geïnteresseerd in onze SKIN SUPPLEMENTS?
[modal linktext=”Download de brochure”]

1+1 is 3

Een peeling, een laserbehandeling of een kleine cosmetische ingreep onderga je niet zomaar. Meestal is zo’n professionele huidbehandeling onderdeel van het oplossen van bepaalde (huid)klachten of om je uitstraling of huidconditie te verbeteren. De behandeling maakt je huid gezonder en je uitstraling mooier, maar is in eerste instantie wel een flinke aanslag op je huid. Goed doorvoed met de juiste voedingsstoffen heeft de huid de beste kansen om die aanslag goed te boven te komen. Maar dat niet alleen: je huid heeft bovendien alle bouwstenen om snel en gezond te vernieuwen. BAP Medical SkinRecovery activeert het immuunsysteem, voedt, hydrateert, beschermt en versterkt de huid van binnenuit. Het resultaat van de professionele behandeling wordt versterkt en is daardoor nog mooier.

Meer informatie:
Je huid verzorgen na een cosmetische behandeling

Alleen bewezen ingrediënten

Misschien ken je BAP Medical al van andere producten. De uitwendige producten van BAP Medical bieden al jaren effectieve nazorg bij brandwonden, bestraling en laserbehandelingen en helpen tegen littekenvorming en chronische huidaandoeningen. Net als bij de andere producten van BAP Medical, wordt er bij de nieuwe SKIN SUPPLEMENTS niets aan het toeval overgelaten. Ze worden onder farmaceutische supervisie gemaakt en bevatten wetenschappelijk bewezen werkende ingrediënten. De ingrediënten bereiken via de bloedsomloop de onderste huidlagen. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gevoed en dat zie je aan de buitenkant.

Kurkuma

Het is de ideale manier om rijst of curry van een gele kleur te voorzien. Maar de kracht van kurkuma zit hem ergens anders in: de medicinale eigenschappen van geelwortel worden op steeds meer vlakken bewezen. De oorspronkelijk uit Zuid-Azië afkomstige plant wordt daar al eeuwen als medicijn voor een groot aantal aandoeningen gebruikt. Kurkuma blijkt veel invloed te hebben op zogenaamde ‘moleculaire paden’. Dit zijn reeksen interacties tussen moleculen binnen een cel, die leiden tot veranderingen in die cel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kurkuma op deze manier een gunstige bijdrage kan leveren aan de behandeling van tal van huidaandoeningen én de preventie ervan. Voeg wat zwarte-peper-extract (BioPerine) toe en kurkuma wordt ook nog eens 20 keer beter opgenomen. Dat is pas de kracht van de natuur!

Gezonde darmen

Ook darmflora staan tegenwoordig terecht in de spotlight van diverse wetenschappelijke onderzoeken. Een gezond darmstelsel blijkt het fundament onder, of op z’n minst een van de hoekstenen van, onze algehele gezondheid. BAP Medical SkinRecovery bevat twee ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van je darmen. Probioticum Lactobacillus Lactospore 15 109 IE/g draagt bij aan een goede darmflora, zorgt voor probiotische ondersteuning van je huid en ondersteunt het afweersysteem van je huid. Digezyme is een hoogkwalitatief enzymcomplex, belangrijk voor de huidconditie. Het helpt de functie van het darmstelsel te verbeteren.

Laagmoleculair hyaluronzuur

Nog een werkzaam ingrediënt in SKIN SUPPLEMENTS: hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een volledig natuurlijke polysaccharide die overal in je lichaam voorkomt. Het werkt als vulmiddel en kan grote hoeveelheden vocht vasthouden. Zo zorgt hyaluronzuur ervoor dat onze gewrichten soepel kunnen bewegen. De helft van alle hyaluronzuur in ons lichaam zit in onze huid. Als vulstof houdt het onze huid kreukvrij. Daarnaast versterkt het de huidbarrière, zodat de huid gladder en voller aanvoelt en er gezonder uitziet. In de periode rond een professionele huidbehandeling, stress of vermoeidheid kan je huid daarom wel wat extra hyaluronzuur gebruiken. Maar hoe zorg je ervoor dat dit stofje ook daadwerkelijk op de juiste plek terechtkomt? Bewezen effectief blijkt het oraal tot je nemen van een laagmoleculaire variant van hyaluronzuur. Laagmoleculair hyaluronzuur is een ware wetenschappelijke doorbraak. Deze vorm wordt veel beter door de huid opgenomen dan andere varianten. De mate van hydratatie van de huid neemt significant toe en dat zorgt weer voor een gezonde elasticiteit.

Diverse vitamines en mineralen

Ben je gezond en eet je gevarieerd? Dan krijg je in de meeste gevallen voldoende vitamines en mineralen binnen om gezond te blijven. Hoewel onze huid ons grootste orgaan is, is diezelfde huid wel de sluitpost voor deze voedingsstoffen. Tijdens een huidbehandeling kun je je huid helpen met extra vitamines en mineralen. Een aantal heeft volgens de ESFA (European Food Safety Authority) een gunstig effect op de huid en zit daarom ook in de supplementen van BAP Medical.

Gun jezelf het best mogelijke resultaat

Ben je van plan je huid professioneel cosmetisch te laten behandelen? Bijvoorbeeld met een laserbehandeling, peeling of een ooglidcorrectie? Het advies van BAP Medical is om één maand voordat je een professionele huidbehandeling ondergaat te beginnen met SkinRecovery. Je krijgt het beste resultaat met SkinRecovery als je het drie maanden of langer gebruikt. Wanneer je merkt dat je huidconditie is verbeterd, kun je eventueel overstappen op SkinBalance.

Is dit wat voor jou of wil je meer weten? Vraag er gerust naar en we kijken samen welke supplementen het beste bij je passen. Neem contact met ons op, of [modal linktext=”download de brochure”].

Meer weten over SKIN SUPPLEMENTS?