Je huid verzorgen na een cosmetische behandeling

Ben je van plan je huid cosmetisch te laten behandelen? Bijvoorbeeld met een laserbehandeling of een peeling? Dan is het belangrijk je huid zowel voor als na die tijd extra goed te verzorgen. Zo kan je huid goed herstellen en zal het resultaat van de cosmetische behandeling extra mooi zijn. Onze BAP Medical SkinRecovery capsules bevatten de boost die je huid nodig heeft om deze extra zware periode glansrijk door te komen.

  • De boost die je huid nodig heeft

  • Helpt het resultaat van de behandeling te versterken

Aanslag op je huid

Een peeling, een laserbehandeling of een kleine cosmetische ingreep onderga je niet zomaar. Meestal is zo’n cosmetische behandeling onderdeel van het oplossen van bepaalde huidklachten of om je huidconditie te verbeteren.

Maar om die huidklachten op te lossen en dat mooie resultaat te bereiken, pleeg je eerst een flinke aanslag op je huid. Ironisch, maar desondanks belangrijk om rekening mee te houden.

BAP Medical Skin Supplements 06

SkinRecovery bij een cosmetische behandeling

Voedingssupplement SkinRecovery is ideaal voor, tijdens, en na professionele huidbehandelingen om zo optimale resultaten te krijgen. Dit geavanceerde huidsupplement heeft een krachtige samenstelling van vitamines, mineralen, kruiden en enzymen. SkinRecovery activeert het immuunsysteem, voedt, hydrateert, beschermt en versterkt de huid van binnenuit. Zo helpt SkinRecovery het resultaat van de professionele huidbehandeling te versterken.

Hoe kun je SkinRecovery gebruiken?

Begin met SkinRecovery één maand voordat je een professionele huidbehandeling ondergaat. Je krijgt het beste resultaat met SkinRecovery als je het drie maanden of langer gebruikt. Wanneer je merkt dat je huidconditie is verbeterd, kun je overstappen op SkinBalance.

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Ondersteunt je huid na een cosmetische behandeling