Bewezen werking

Of je nu kiest voor voedingssupplementen of een andere vorm van huidverzorging, zoals crèmes: je wilt zeker weten dat het product werkt. Dat de ingrediënten echt een positief effect hebben op jouw huid, haar en nagels. De ingrediënten in onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS hebben een wetenschappelijk bewezen werking.

Krachtige ingrediënten

Niet alle voedingsstoffen kunnen even gemakkelijk in je bloedsomloop worden opgenomen. Voor onze SKIN SUPPLEMENTS hebben wij krachtige ingrediënten geselecteerd die de huid wél kunnen bereiken. Via de bloedsomloop bereiken deze ingrediënten de onderste huidlagen, daar waar ze het meest effectief zijn. Het zijn bewezen werkende ingrediënten, goedgekeurd door de European Food Safety Authority.

Van farmaceutische kwaliteit

Alle ingrediënten in onze huidsupplementen zijn van farmaceutische kwaliteit en worden onder strikte kwaliteitseisen en -condities gemaakt. Elk ingrediënt wordt uitvoerig getest in het laboratorium. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. We gebruiken uitsluitend de actiefste en beste voedingsstoffen die in hun categorie beschikbaar zijn. In de perfecte samenstelling in de perfecte combinaties.

BAP Medical Skin Supplements – Bewezen werking

ESFA: onafhankelijk wetenschappelijk advies

De European Food Safety Authority (EFSA), is een EU-bureau dat onafhankelijk, wetenschappelijk advies geeft over voedingsveiligheid. Op hun bevindingen wordt het Europese beleid en de wetgeving op het gebied van voedselveiligheid gebaseerd. Onze supplementen vallen hier ook onder. De EFSA heeft de ingrediënten die wij gebruiken in onze SKIN SUPPLEMENTS positief beoordeeld en goedgekeurd qua hun werking.

Meer weten over de onderbouwing van de ingrediënten?
Informatie voor professionals & medici

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Bevat ingrediënten met wetenschappelijk bewezen werking