Mooie huid

Gezondheid, waaronder die van je huid, begint grotendeels aan de binnenkant. Een gezonde huid is sterk, weerbaar en heeft een mooie, natuurlijke glans. Ook je nagels en haar zijn meestal sterker als je verder gezond bent. Dit komt doordat een gezond lichaam voldoende voedingsstoffen over heeft om te geven aan je huid, haar en nagels.

Voor een mooie huid kun je je lichaam een handje helpen met de juiste voedingssupplementen. Zo krijg en houd je een mooie huid, ook in tijden van stress, veel reizen of na een cosmetische behandeling. Huidklachten worden minder en je huid krijgt haar mooie glans weer terug.

BAP Medical Skin Supplements 04

Mooie huid van binnenuit

Een sterke, soepele huid bereik je vrijwel nooit met alleen maar huidverzorging aan de buitenkant. Steeds meer onderzoek laat zien dat gezondheid, waaronder die van je huid, begint aan de binnenkant.

Soms lukt het even niet om gezond genoeg te eten. Of je hebt een tekort opgelopen en ziet dit terug aan je huid. In beide gevallen heeft je huid baat bij extra voedingsstoffen, bijvoorbeeld met BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS.

Mooie huid van binnenuit

BAP Medical Skin Supplements 01

Supplementen voeden jouw huid

Onder goede omstandigheden kan je huidbalans heel snel herstellen. Hiervoor heeft je lichaam wel de juiste bouwstenen nodig in de vorm van vitamines, mineralen, kruiden en enzymen.

Precies deze bouwstenen zitten in onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS. De huidsupplementen helpen je huid van binnenuit te versterken. Je verstoorde huid krijgt haar gezonde structuur weer terug.

Supplementen voeden jouw huid

BAP Medical Skin Supplements 02

Sterke huid, haar en nagels

Algehele gezondheid zie je niet alleen terug aan een mooie, sterke huid zonder huidklachten. Kerngezonde mensen hebben meestal ook veerkrachtig, glanzend haar en sterke nagels. In tijden van stress of ongezondheid worden niet alleen je huid, maar ook je haar en je nagels zwakker.

Met goede voeding houd je je huid, haar en nagels gezond en sterk. De BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS kunnen je lichaam hierbij ondersteunen.

Sterke huid, haar en nagels

BAP Medical Skin Supplements 05

Wat te doen bij huidklachten

Veel mensen hebben last van een droge, gevoelige huid, vlekjes, onzuiverheden of andere huidklachten. Soms is de reden van de huidklachten heel duidelijk. Veel vaker is het lastig om de oorzaak precies vast te stellen.

Door je huid ook van binnenuit goed te verzorgen, kun je jouw huid weer in balans krijgen. Speciaal hiervoor hebben wij de BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS ontwikkeld. Met onze supplementen help je je huid sterker te worden, waardoor je lichaam huidklachten beter kan tegengaan.

Wat te doen bij huidklachten

BAP Medical Skin Supplements 06

Je huid verzorgen na een cosmetische behandeling

Ben je van plan je huid cosmetisch te laten behandelen? Bijvoorbeeld met een laserbehandeling of een peeling? Dan is het belangrijk je huid zowel voor als na die tijd extra goed te verzorgen. Zo kan je huid goed herstellen en zal het resultaat van de cosmetische behandeling extra mooi zijn.

Onze BAP Medical SkinRecovery capsules bevatten de boost die je huid nodig heeft om deze extra zware periode glansrijk door te komen.

Huidverzorgen na cosmetische behandeling

BAP Medical Skin Supplements 03

Mooie huid bij stress

We zijn allemaal druk, druk, druk tegenwoordig. Maar te veel stress zie je meteen terug aan je huid. Zorg daarom goed voor jezelf en probeer een teveel aan stress te vermijden of snel op te lossen. Ontkom je niet aan een periode met stress?

Met de voedingssupplementen van BAP Medical geef je je huid van binnenuit ondersteuning om gezond, sterk en mooi te worden en blijven.

Mooie huid bij stress